Σχετικά Με Εμάς

Στο Dealicious Cyprus Coupons μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα deals στην πόλη σας – ή οπουδήποτε κι αν είστε. Ανακαλύψτε ενδιαφέροντα πράγματα σχετικά με εμάς! Παρέχουμε μια αξιόπιστη, βολική πηγή για να βρείτε αξία σε καθημερινά αντικείμενα και δραστηριότητες. Εντοπίζουμε νέες, επικοδομιτικές και διασκεδαστικές εμπειρίες και προϊόντα για να απολαύσετε και να μοιραστείτε με τους φίλους σας. Με πολλές μοναδικές και ποικίλες προσφορές καθημερινά εμπνέουμε τα μέλη μας να ανακαλύψουν τα πάντα, από εκδρομές το Σαββατοκυρίακο μέχρι διεθνή ταξίδια και οικογενειακές εξόδους κτλ.

Βοηθούμε τοπικές και παγκύπριες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν συστήνοντάς τις σε νέους, υψηλής ποιότητας πελάτες. Παραδίδουμε ακαταμάχητες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις μάρκετινγκ για μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις και παρέχουμε στους συνεργάτες μας τα εργαλεία για να κάνουν τα μέλη μας θαμώνες τους.

Προϊόντα και Προγράμματα

 • Τοπικά
  Προσφορές και εκπτώσεις για τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην πόλη σας. Deals για εστιατόρια και οικογενειακές εξορμήσεις μέχρι σωματική άσκηση, spa, και πολλά άλλα.
 • Ηλεκτρονικά
  Με τη συνεχή αλλαγή στις καινούριες συσκευές και gadgets, έχουμε τις τελευταίες συσκευές και αξεσουάρ για να σας δώσουν την πιο ευκρινή εικόνα, την καλύτερη φώρτηση, και την καλύτερη εμπειρία ψηφιακής ψυχαγωγίας.
 • Σπίτι
  Πολύτιμες προσφορές, υπηρεσίες και συμβουλές σχεδιασμού για να βελτιώσετε το σπίτι σας, να ομορφείνετε το περιβάλλον σας, και να μειώσετε το άγχος της συντήρησης.
 • Αποδράσεις
  Ταξιδιωτικά πακέτα και οργανωμένες περιπέτειες στην Κύπρο και σε όλο τον κόσμο.
 • Κατάστημα
  Μεγάλη γκάμα προσφορών από αναγκαία προϊόντα της καθημερινότητας μέχρι καινούριες και συναρπαστικές ανακαλύψεις.
 • Εστιατόρια & Δραστηριότητες
  Συνεργαζόμαστε με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον αθλητισμό, τη μουσική και το θέατρο για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα καλύτερα deals και πράγματα να κάνετε όπου και αν βρίσκεστε.
 • Ομορφιά
  Θεραπείες spa, σύνεργα για μακιγιάζ, μανικιούρ, πεντικιούρ, μασάζ, πάντα υπάρχει λόγος να περιποιήστε τον εαυτό σας και να φαίνεστε στα καλύτερά σας.
 • Υγεία και Άσκηση
  Φέρουμε μερικές από τις τελευταίες τάσεις σε gadgets, εργαλεία, και τάξεις στον τομέα της υγείας και της φυσικής κατάστασης για να είστε και να φαίνεστε στα καλύτερά σας.
 •  Άλλα Πολλά
  Προσθέτουμε συνεχώς νέα προϊόντα, προσφορές και υπηρεσίες για να σας εξυπηρετούμε σε όλες τις πτυχές της ζωής σας.

 

Τι Κάνουμε Για Τους Πελάτες Μας

Είμαστε αρχιτέκτονες εμπειριών που σχεδιάζουν απροσδόκητες ευκαιρίες και περιπέτειες για να ικανοποιήσουμε όλους τους αγοραστές. Προσφέρουμε τα πάντα από αγορές ευκαιρίας που ταιριάζουν στον προϋπολογισμό σας, μέχρι υπηρεσίες που χρειάζεστε σε χαμηλή τιμή. Βοηθάμε να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε αναμνήσεις:

 • Επισυνάπτοντας συνεργασίες με σπουδαίες τοπικές επιχειρήσεις για να καλλιεργήσουμε και να μοιραστούμε τη βαθιά τους γνώση και τα κρυμμένα διαμάντια στις γειτονιές τους.
 • Προσφέροντας ανεκτίμητες εμπειρίες που δημιουργούν πραγματική αξία τόσο για τα μέλη μας και όσο και τους εμπόρους μας.
 • Εκπονούμε deals και προσφορές που συχνά προσφέρουν ένα στοιχείο αιφνιδιασμού. Προσπαθούμε να κάνουμε τις εμπειρίες όσο το δυνατόν γίνεται αξέχαστες. Αν έχετε ποτέ πρόβλημα, θα δουλέψουμε σκληρά για να το λύσουμε.

 

Τι Κάνουμε Για Τους Εμπόρους Μας

Το μεγάλο δίκτυο και η εμβέλεια του Dealicious Cyprus Coupons είναι μια τέλεια πλατφόρμα που μπορούν να αξιοποιήσουν οι τοπικές επιχειρήσεις. Είτε έχετε εστιατόριο, κατάστημα λιανικής πώλησης, ξενοδοχείο, παρέχετε υπηρεσίες ή το χώρο για την προώθηση κάποιας εκδήλωσης, μπορούμε να ενισχύσουμε σημαντικά τις προσπάθειές σας στο μάρκετινγκ. Οι ειδικοί μας θα συνεργαστούν στενά μαζί σας για την εκπόνηση της κατάλληλης προσφοράς για την επιχείρησή σας. Θα σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε το είδος και το χρονο του deal που θα προσελκύσει νέους πελάτες και θα προβάλει το όνομά σας.

Τα μέλη μας είναι τολμηρά και διασκεδαστικά, και αναζητούν μοναδικές εμπειρίες και μεγάλες προσφορές, τόσο κοντά όσο και μακριά. Κάθε μέρα, οι καταναλωτές μας ανταποκρίνονται στα νέα εστιατόρια, υπηρεσίες, δραστηριότητες, εκδηλώσεις, και προϊόντα που αποκαλύπτουμε και προωθούμε. Η ανταπόκριση αυτή είναι μόνο η αρχή. Οι έμποροι διαπιστώνουν ότι τα μέλη μας γίνονται μερικοί από τους καλύτερους τους πελάτες, με δυνατότητα αύξησης των πωλήσεων και μακροχρόνια αφοσίωση. Τα μέλη μας δεν θέλουν απλά να αποκτήσουν καινούριες εμπειρίες, αλλά θέλουν να τις μοιραστούν. Μερικοί παραπέμπουν την οικογένεια, τους φίλους, τους συναδέλφους και άλλους στις επιχειρήσεις. Επίσης, πολλοί χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να υποστηρίξουν και να προωθήσουν τις επιχειρήσεις.